onsdag 25 maj 2016

Häftigt i Västerås

Ny tävling nu i Västerås där vi äntligen hittade bra fart i maskinen så efter en dålig start i första kvalet gjorde Daniel en strålande uppkörning och slutade fyra,andra kvalet var något lugnare och det slutade också med en fin fjärde plats. Startuppställningen till förfinalen var bland det häftigaste jag sett, sex stycken Tonykart på dom sex första rutorna dessutom var det tre norrlänningar av dom sex!
Tyvärr fick Daniel problem med chassit och tvingades bryta förfinalen,finalen blev lite avslagen men ändå en fin uppkörning.
Gustav Bergh gjorde en bra insats trots lite tekniska problem tog han en topp tio placering. Harris Imamovich gjorde en fullt godkänd tävling där han också hade otur och blev stående i förfinalen.Emil Söderlund fortsätter åka fort och blev trea även Tommy Näslund körde bra i sin andra tävling för året och Ceilia Forsberg åkte väldigt bra och hade en femte plats inom räckhåll i finalen men blev uttryck i slutet och tappade till en tionde plats dessutom passade hon på att fylla år så det blev kaffe å tårta i tältet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar