torsdag 12 september 2019

NC slut

Då har vi avverkat dom två sista tävlingarna i norrlands cupen och vi börjar med tävlingen i Piteå där vi fick glädjas åt fortsatta framgångar för teamet med en dubbel seger i kz2 som bästa resultat med Albin etta och Emil tvåa, Rustan var också med länge i toppen men mot slutet drabbades han av tekniska problem och tappade fart. I junior 125 tog Kemi ytterligare en pallplats och Gavelin blev sexa följd av Fahlman där efter. Albin Djärv har nu fått fäste på övre halvan och slutade sexa där även Ella Gavelin var med och slutade lite längre bak.
I Skellefteå skulle det då avgöras i kz2 och i förfinalen slutade Albin tvåa efter värsta konkurrenten och det var vi inte nöjda med utan det blev att skruva lite. Rustan slutade femma  Greus sjua och Emil bröt. Som sagt till finalen skruvade vi på lite till och Albin var fast besluten att vinna och det avgjordes redan på andra varvet när värsta konkurrenten körde av banan så då var slutsegern klar, stort grattis till Albin,Rustan tog en fin andraplats och Viktor Greus på sjätte med Emil på sjunde.
I senior 125 gjorde Cecilia Forsberg ett inhopp hos oss och det gick väldigt bra på torr bana där hon var snabbast tyvärr kom det ett skyfall på eftermiddagen och då kom regn specialisterna fram men hon fixade en tredje och en femteplats som var riktigt bra. Viktor Larsson var tillbaka efter skada och gjorde ett riktigt bra race där han slutade tvåa, Kemi hade det lite tungt i regnet men slutade ändå tvåa i totalen Grattis.
Roligast var att se Petter Fahlman i regnet som var helt överlägsen och trotts några avkörningar var han trea i mål, i mini fortsätter Albin Djärv att åka kanon och återfinnas nu på övre halvan med en sjunde plats i finalen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar