tisdag 2 oktober 2018

Full fart

Nu börjar tempen att sjunka ute men förhoppningsvis hinner vi köra lite till
där tester med Ok motorer ingår som jag hämtade hos Joakim Ward i helgen det blev även en sväng förbi Rickard Hall i Åstorp där jag hämtade Daniels kartar som varit utomlands hela året dessutom fick jag med lite extra chassin så nu finns det fina chassin för alla klasser .
Man funderar ju redan hur man ska lägga upp nästa år och Daniel vill försöka åka ett till år utomlands och det är målet men jag har beslutat att jag inte ska meka åt han på dom tävlingarna utan lägga mer tid på teamet hemma i Sverige. Så nu har vi kollat på lite olika alternativ och det blir ett första test för Daniel  för franska CPB teamet i slutet av oktober
då han kör Industri cupen i Italien för dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar