tisdag 28 augusti 2018

NC 2018 Succé

Ja vad ska man säga om detta år, alla förarna pallade trycket och gjorde vad som behövdes. Viktor Larsson fixade sin första total seger i Nc i klass mini när han precis tog dom poäng som behövdes,Stort Grattis 🎉 . Han återfinns i klass Junior 125 nästa år.
Leo Andersson vilket lyft iår, redan klar segrare i klass Junior 125 inför finalen åkte därför Senior 125 och gjorde det bra tills ett elfel satte stopp i finalen, Stort Grattis 🎉.. Han återfinns förmodligen i OK nästa år.
Emil Eklund hade ett tufft utgångs läge men efter utomordentlig körning kunde han ganska lugnt bärga sin första total seger i NC i klass Senior 125. Stort Grattis 🎉. Han återfinns förmodligen i Ok eller Kz2 nästa år.
Melinda Öberg har hela tiden varit i toppen i Junior 125 och hon gjorde en stabil insatts i finalen och tog andra platsen efter Leo i klass Junior 125. Stort Grattis 🎉.. Hon återfinns i OK nästa år. Rustan Holm-Olson och Albin Eriksson, två nya i klass Kz2 har gjort ett super år och slutade fyra respektive trea,Stort Grattis 🎉 Viktor Greus hade problem från början och åkte inte alla tävlingar men han kommer ännu mer laddad till nästa år
 Alla tre fortsätter i Kz2.
Albin Djärv kom in som nybörjare i klass Micro under hösten och gjort det jätte bra och det är väldigt roligt med nybörjare som kommer varje tävling med glädje glimten i ögonen och är glada över alla framsteg. 
Daniel Lindholm har kört väldigt sporadiskt i årets NC och avslutade med Senior 125 och vortex motorn i sista tävlingen där han visade vilken duktig pilot han är när han i finalen på regn efter en krasch och sista platsen körde upp sig till fjärde och var snabbast, men nu väntar VM i kz2 för Daniel som körs i Belgien. Som det verkar nu kommer han att köra ett år till utomlands och jobba mer med förarna i tältet hemma vid.
Jag ,Laila och Daniel vill passa på att tacka alla förarna och föräldrarna till ett otroligt bra och roligt år 2018.

2 kommentarer:

  1. Vilket fantastiskt år vi haft med er. Nu ser vi fram emot ett riktigt avslut i höst men bara för ett mycket kort uppehåll😀,innan träningsläger i Italien. Först samvaro förslagsvis i Umeå i slutet av oktober, vi behöver kombinera samvaro med shopping 😀. ...Tusen tack till familjen Lindholm och er andra för en fantastisk säsong!!

    SvaraRadera