lördag 23 juni 2018

WSK Lonato

Daniel åkte själv på onsdagen till lonato banan i Italien för att köra en tävling i wsk serien och det passade bra eftersom nästa Em deltävling går på samma bana om tre veckor.Vi förstod att det skulle bli ett bra startfält och det blev det,hela världseliten är på plats och det är som Isak Sjöqvist sa,årets tuffaste tävling. Och det började tuffast möjligt med 32 grader varmt i skuggan och ett halv centimeter tjockt lager gummi på banan så fäste fans i överflöd. Träningen gick bättre och bättre och en helt okej tidkörningen gav till slut en 34 plats efter saxning mellan grupperna. I första heat fick han inte iväg karten och var sist iväg men åkte ikapp och förbi några sedan chansade han friskt i några omkörningar men tappade mest själv på dom,men man måste prova annars kommer man ingen vart. Nu inför lördag har dom bestyckat om förgasaren så att den ska gå bättre att starta med.

1 kommentar:

  1. Du lyckades reparera bilen, jag är glad för dig med vänliga hälsningar. Inte så länge sedan jag bytte ut olja i min Nissan Patrol, brukar jag använda Castrol, bara det här betraktar jag en kvalitetsprodukt från oljeindustrin som i allmänhet passar mig i alla aspekter och egenskaper. Efter samråd med min bror uppskattade vi fördelarna med att leverera DHL och litade på leverantören av en onlinebutik https://www.auto-delar.se/. Nu ser jag ingen anledning att överbetala och beställa olja och reservdelar från en verifierad leverantör. Utmärkt service, hittills det bästa av dem som jag har jobbat någonsin.

    SvaraRadera