lördag 25 mars 2017

Ny sport

Vi har börjat en ny sport! Den kallas karting, man kör den runt en bana med massor av gummi på och alla kör fruktansvärt fort. Ok jag skämta lite men faktum är att det i princip känns som en ny sport, fästet är så bra man har problem att få loss karten från asfalten när han kommit in i depån.
Å alla åker väldigt fort, det är som ett långt tåg med omkörningar hela tiden,å bromspukten är framflyttad massor av meter. Men till dagens race, Daniel gjorde en klart godkänd tidkörning tyvärr hade han en liten miss när han satte snabbaste varvet som förmodligen kostade en tiondel å fem, sex platser. Första kvalet stod han framför tyvärr stilla i starten och Daniel fick vika ut på gräset och kom ut bland dom sista men sedan åkte han riktigt bra och slutade på en tjugotredje plats. Andra kvalet gjorde han en kanon start och jobbade sig uppåt direkt och låg runt tjugonde plats när en kom och körde rakt i sidan på Danne så då var dagen över. Det blir tufft imorgon att gå vidare från startruta tjugo i secondchance men chansen finns alltid och vi får framför allt köra mycket kart. Och vädret var hyfsat bra idag, strålande sol och tjugo grader i skuggan.
1 kommentar:

  1. Jag tillbringade den sista helgen på karting (parkering nära mitt kontor) bra, jag måste säga att jag fick mycket fantastiska känslor.
    En liknande glädje i mig kan orsakas enbart genom att spela poker online casinopanett24, och en ännu större glädje är en seger i spelet.
    Det verkar för mig att det är värt att leva för att flytta för att vinna och njuta av varje ögonblick av livet.

    Underhållning inspirerar, eller hur?

    SvaraRadera