måndag 2 november 2015

säsongen 2015 slut

Ja då var säsongen 2015 slut,Rättvik blev sista tävlingen och det gick väldigt bra tills stiftet gav upp i finalen. För Viktor Greus var det första tävlingen i söder och med en fjärde plats i bagaget hem så var han väldigt nöjd även Leo Andersson var med och gjorde det jätte bra ända till finalen när han hade oturen att hamna i en krock med flera bilar. För vår del är planeringen i full gång inför nästa säsong både för teamet där det troligen blir en utökning på tältplatser och reservdelar och för Daniel är det SM och eventuellt VM i Kristianstad som gäller dessutom hela cambio cup serien om pengarna räcker. Äntligen är det en ny klass på väg in i serierna,Senior 125 som blir perfekt för dom som inte vill åka kz2.
En bra klass där vi får ett naturligt steg från J125 och som går fortare än rotax max sen blir det billigare eftersom man slipper plombera motorerna särskilt nu när rotax motorns gångtid reducerades kraftigt efter att det nya tändsystemet började användas. 
Men som vanligt i Norrland finns det några bakåtsträvare som alltid gapar när något nytt ska in i Nc och tyvärr har Norrland fått en negativ stämpel i karting Sverige därför men hursomhelst kommer klassen in 2017, jag hoppas bara att dom hoppar på den redan nu. Sen har en trimmad Volvo 240 för isbana införskaffats för att dämpa racing abstinens i vinter. Hittade lite nostalgi bilder i garaget där Danne kör kadetti och Erik är i Italien och meckar åt Johannes Moore med Bengt ward i bakgrunden. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar