tisdag 3 juni 2014

Dubbel tävling i Luleå

Första deltävlingen i nc kördes i Luleå där lördagen bjöd på blöt bana ock Daniel gjorde en väldigt bra körning där han vann båda kvalheaten men i finalen då banan börjat torka upp och vi körde på slicks hamnade han i det blöta och körde av i ledning.Emil vann i Rotax max.PÅ söndagen lyste solen och banan var torr,tyvärr fick vi inte till karten från början men Daniel är duktig i racen och jobbade sig uppåt hela tiden och slutade tillslut på en tredje plats efter Gustav och Simon så full pott för teamet på prispallen.I rotax max tog Tommy en fin tredje plats på söndag och Emil som hade det lite tungt under dagen gjorde en bra uppkörning från sista till fjärde plats. Viktor i J125 kommer mer och mer och har börjat plocka en del platser.

1 kommentar:

  1. Jag tycker att dessa tävlingar är lämpliga inte bara för vuxna, men också för barn. Det skulle vara bra, bara vid lägre hastigheter. Jag samlade en gång en för mitt barn. Med hjälp av beställningsdetaljer här https://goo.gl/z1rwS1 Jag kunde montera en nästan släde modell. Men mitt barn gick inte för att åka på det här, men jag ville, men kom inte in! haha

    SvaraRadera